Wilma Veenstra

Ik ben Wilma Veenstra, voor Bekkenpuls werk ik sinds 2012 bij De Vesteynde als geregistreerd bekkenfysiotherapeut.
Plas- en ontlastingsproblemen, verzakkingsklachten, pijnklachten in de bekkenbodem en bekken. Dit zijn veel voorkomende problemen, maar het is niet iets waar je makkelijk over praat.


Als bekkenfysiotherapeut zijn we wel gewend hierover te praten en kunnen we vaak veel aan deze klachten doen. De klachten komen op elke leeftijd voor, zowel bij mannen, vrouwen en kinderen.

De hoofdlocatie van Bekkenpuls is in Leeuwarden bij het Spectrum, maar we zijn ook in een aantal andere plaatsen werkzaam, zoals De Westereen, Berltsum en Dronryp. Wij vinden het belangrijk dat de bekkenfysiotherapie ook in de regio aangeboden wordt, zodat de mensen niet onnodig belast worden met het reizen naar Leeuwarden.
Vaak wachten mensen te lang en voelen ze een te hoge drempel om met klachten in het bekken of bekkenbodem naar de bekkenfysiotherapeut te gaan. Vroegtijdig signaleren en ingrijpen voorkomt vaak erger.

Bekkenfysiotherapie is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. Een eenmalig consult is ook mogelijk om u klachten te bespreken, we kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn met bekkenfysiotherapie. Een verwijzing van een (huis)arts is niet noodzakelijk.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.bekkenpuls.nl

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)

Behandelmethode(s)