Symke Wolters

Mijn naam is Symke Wolters. Ik ben opgegroeid in Burgum en in 2011 gestart met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens en na de studie heb ik mij gespecialiseerd in de fysiotherapie voor (jong) volwassenen en in de sport.

Zo heb ik o.a. een bijdrage geleverd aan de medische begeleiding van voetbalvereniging Be Quick 1887 te Haren en  het dames turnen van Topsport Noord. Daarnaast ben ik, namens de Vesteynde, met de nationale shorttrackploeg mee geweest naar Astana ter voorbereiding op het WK shorttrack 2016.
Zelf ben ik ook actief op het gebied van sport. Het liefst op de racefiets en in de winter op de ijsbaan. In de zomer ben ik jeugdtrainer bij het fierljeppen.

In september 2014 liep ik mijn eerste stage bij Therapie- en Trainingscentrum de Vesteynde, waar ik nu sinds februari 2016 werkzaam ben als fysiotherapeut. De cursussen die ik heb gevolgd (Medical Taping Concept en Redcord) kan ik binnen de Vesteynde toepassen en in de toekomst zijn er nog genoeg ambities om mijzelf te ontwikkelen als fysiotherapeut.

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)