Jan Goosen

Mijn naam is Jan Goosen en ik ben getrouwd met Ali en we hebben 2 kinderen: een dochter Ester en een zoon Marcel. Ik ben geboren op 24 april 1944 en geboren en getogen in Kampen.

Na het voltooien van een middelbare technische opleiding, aangevuld met een militaire opleiding ben ik op 1 september 1964 geplaatst op de vliegbasis in Leeuwarden, en zodoende in Friesland komen wonen. Aanvankelijk was dit in de Friese hoofdstad Leeuwarden, maar later zijn we verhuisd naar het toen snel groeiende forenzendorp Hurdegaryp, waar wij nu nog steeds wonen.

Ik ben mijn hele leven fanatiek sporter geweest. Van mijn ouders moest ik eerst op gymnastiek, maar gelukkig werd dat snel vervangen door voetbal. Ook ontdekte ik dat ik wielrennen erg leuk vond. Helaas zorgde mijn overgang naar de Koninklijke Luchtmacht ervoor, dat ik hier mee moest stoppen maar op de opleiding ben ik in aanraking gekomen met hardlopen. Op 29 jarige leeftijd ontdekte ik de wielersport opnieuw en tot mijn 41ste levensjaar heb ik dit in wedstrijdverband gedaan. Momenteel fiets ik nog regelmatig, hetzij iets rustiger dan vroeger. Hardlopen doe ik ook nog steeds, enkele malen per week met afstanden variërend van 7 tot 16 kilometer.

In de tussentijd ben ik begonnen met een cursus sportmassage, waarvoor ik het diploma haalde in 1975. Ik kon snel aan het werk bij een voetbalclub waar een collega van mij destijds bij speelde. Sindsdien ben ik altijd verzorger geweest, en zodoende heb ik altijd met veel plezier de noodzakelijk ervaring op kunnen doen. Na de opleiding sportmassage heb ik nog een aantal opleidingen afgerond zoals blessurepreventie, shiatsu, reiki, stoelmassage en elektromagnetische resonantie stimulatie. Sinds vorig jaar werk ik als (sport)masseur en Shiatsu therapeut bij 'de Vesteynde' in Zwaagwesteinde.

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)

Behandelmethode(s)