Home>Over ons>Het team>Fysiotherapeuten

Kornelis Bijlsma

Ik ben in 1988 begonnen als fysiotherapeut met als vooropleiding het CIOS te Heerenveen. De eerste werkervaring werd opgedaan in Singapore en Zwitserland om vervolgens weer richting 'it Heitelân'  te gaan. Na enkele waarnemingen kreeg ik uiteindelijk in De Westereen vaste grond onder de voeten.

Lees meer

Menno Schaafsma

Ik ben in 'De Vesteynde' werkzaam als fysio-manueeltherapeut. 

Lees meer

Anneke Boer

In 2008 heb ik de studie dierfysiotherapie afgerond. Deze therapie richt zich op de behandeling van uw hond of paard. Daarnaast kan de behandeling ook preventief zijn om de (sport)prestaties van uw hond of paard te verbeteren. 

Lees meer

Karin Ehrhardt

Karin is geboren en getogen in Enschede. In Groningen studeerde ze af in de richting bewegingswetenschappen. 

Lees meer

Gerlof de Vries

Ik ben geboren in het jaar 1986 en heb mij hele jeugd in Veenwouden gewoond. Na de basisschool ben ik naar de Saad in Damwoude gegaan waar ik mijn MAVO diploma heb behaald. 

Lees meer

Wietse de Waard

In 1983 ben ik geboren in Hardenberg. Hier heb ik gewoond tot dat ik voor mijn studie naar Groningen ben vertrokken. Zorg, bewegen en sport hebben mij altijd geboeid.  

Lees meer

Jaring Kloetstra

Ik ben geboren op 6 mei 1986 te Leeuwaren en woonachtig  in Buitenpost. Na mijn opleiding aan het CIOS te Heerenveen en De Hanze Hogeschool te Groningen ben ik dit jaar begonnen als Fysiotherapeut. 

Lees meer

Symke Wolters

Mijn naam is Symke Wolters. Ik ben opgegroeid in Burgum en in 2011 gestart met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens en na de studie heb ik mij gespecialiseerd in de fysiotherapie voor (jong) volwassenen en in de sport.

Lees meer

Harke Lettinga

Harke Lettinga