Jaring Kloetstra

Ik ben geboren op 6 mei 1986 te Leeuwaren en woonachtig  in Buitenpost. Na mijn opleiding aan het CIOS te Heerenveen en De Hanze Hogeschool te Groningen ben ik dit jaar begonnen als Fysiotherapeut. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS heb ik mijn voetbal trainers diploma UEFA A en B en het diploma sportmassage behaald. Vervolgens ben ik Fysiotherapie gaan studeren en deze opleiding heb ik begin dit jaar afgerond.

Tijdens mijn opleiding CIOS te Heerenveen heb ik onder andere stage gelopen bij SC Heerenveen, VV Buitenpost, Harkemase boys,  sc. Heerenveen en een highschool in Amerika  als voetbaltrainer van de jeugd. Ik heb dus veel affiniteit met voetbal.

In het begin van mijn opleiding aan CIOS wist ik al dat ik Fysiotherapie wilde gaan studeren, vanwege mijn interesse in het menselijke lichaam, het kunnen helpen van mensen en de belangstelling voor bewegen. Mijn route die ik wilde gaan volgen was al snel bepaald. Tijdens de opleiding aan de Hanze hoge school heb ik als Fysiotherapeut  o.a. stage gelopen bij Ajax cape Town (professionele voetbal club in Zuid Afrika), sc. Heerenveen en De Vesteynde. Tot mijn grote vreugde mocht ik blijven werken bij de laatste 2 stage plekken. Bij sc Heerenveen ben ik 2 dagen in de week werkzaam bij de jeugd van s.c. Heerenveen en bij de Vesteynde ben ik 3 dagen in de week werkzaam.
Naast mijn werkzaamheden als Fysiotherapeut ben ik tevens voetbal trainer. Ik geef training en leiding aan het 2e team van VV Buitenpost waarmee we dit jaar kampioen zijn geworden. Tevens geef ik namens AJAX Amsterdam clinics door het gehele land.  Ik zelf sport regelmatig. Ik voetbal, taekwondo, fitness, hardloop, fiets en ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen zoals een triatlon en survival tocht.

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)