Kornelis Bijlsma

Kornelis Bijlsma

Ik ben in 1988 begonnen als fysiotherapeut met als vooropleiding het CIOS te Heerenveen. De eerste werkervaring werd opgedaan in Singapore en Zwitserland om vervolgens weer richting 'it Heitelân'  te gaan. Na enkele waarnemingen kreeg ik uiteindelijk in De Westereen vaste grond onder de voeten.

Als mede-praktijkeigenaar en sportfysiotherapeut (NVFS) ben ik sinds jaar en dag actief in de (top)sportbegeleiding en heb daardoor een meer dan gemiddelde ervaring opgedaan in verschillende takken van sport en op velerlei gebieden zoals training, inspanning en blessures. Als sportfysiotherapeut ben ik vanaf 1993  tot 2007 werkzaam geweest bij de Nederlandse Triatlon Bond. In die sport heb ik naast diverse EK's en WK's, triatleten begeleidt tijdens de olympische spelen van Athene en Sydney. In Athene was ik tevens bondscoach van de nationale triatlon selectie.

In 1996 werd de opleiding podologie (LOOP) afgerond.  Cliënten en sporters met voet en voet-gerelateerde klachten zijn bij ons aan het juiste adres voor een advies met betrekking tot voet- en houdingsproblemen gerelateerd aan de voeten. In 2006 werd de opleiding Functionele Osteopathie en Integratie (FOI) afgerond wat de kennis op het gebied van keten denken verruimd heeft. Op dit moment verzorg ik samen met andere therapeuten binnen De Vesteynde de fysiotherapeutische begeleiding van de nationale shorttrack ploeg naar de olympische spelen van 2014 in Sochi, Rusland.

Ik ben een trotse vader van twee dochters en in mijn vrije tijd probeer ik mijn vetpercentage te beteugelen door te racefietsen en te ATBen.

Mijn hobby's zijn pokeren en reizen.

Aanwezigheid

• Maandag
• Dinsdag
• Woensdag
• Donderdag
• Vrijdag