Sjoerd Kielstra

Sinds 2008 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben mijn loopbaan begonnen in Emmen in een particuliere praktijk. Daar kwam ik er achter dat ik mij wilde specialiseren.  In 2013 ben ik vervolgens afgestudeerd als manueel therapeut en kan ik met deze verkregen vaardigheden mijn patiënten een meer specifieke en beter onderbouwde behandeling aanbieden dan voorheen.

Gedurende deze 5 jaar heb ik op diverse praktijken gewerkt en in de ouderen zorg.  Via de Vesteynde kwam ik voor het eest in aanraking met de topsport. Dit is begonnen met de Nederlandse Shorttrack ploeg. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij een langebaan ploeg, de ploeg CONTINU van Marianne Timmer en Gianni Romme. Samen met Wietse en Kornelis combineren we dit nu naast ons reguliere werk. Deze samenwerking geeft mij de gelegenheid om me te storten op het volgende avontuur, want in september 2015 begin ik  met een verdieping van de Master manueel therapie.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief zowel buiten als binnen. Ik heb diverse vechtsporten beoefend en momenteel ben ik bezig met Kickboksen. Daarnaast zeil ik graag en ga ik geregeld wandklimmen.

Momenteel werk ik op Maandag, dinsdag en Vrijdag bij de Vesteynde en de locatie Harkema.

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)