Home>Over ons>Nieuws>Cursus Start to Run vanaf 8 maart in De Westereen

Cursus Start to Run vanaf 8 maart in De Westereen

Cursus Start to Run in Dokkum en Zwaagwesteinde vanaf 8 maart 2014

Zaterdag 8 maart 2014 gaat in heel Nederland vanuit een initiatief van de Atletiekunie de cursus “StarttoRun” weer van start en ook de loopgroep van Hugo Veenker doet in Dokkum en voor het eerst in Zwaagwesteinde mee.
Onder leiding van hoofdtrainer Hugo Veenker met assistentie van Maaike Holwerda, Broer Sijtsma, Jacob van der Ploeg, Emmy van der Henne  en Liesbeth van den Berg zullen ook dit voorjaar de lopers in 6 weken tijd de grondbeginselen van het hardlopen bijgebracht worden. 
De cursus wordt afgesloten met een heuse 3 km loop en na de cursus kunnen de deelnemers op diverse locaties lid worden van de loopgroep Hugo Veenker, zie www.lopenmethugo.nl.

U kunt zich inschrijven via www.starttorun.nl (locatie Dokkum of Zwaagwesteinde).
Volgens die site krijgt u een keer per week een gezamelijke training aangeboden, maar in Dokkum en Zwaagwesteinde zal 2 x per week de mogelijkheid zijn om gezamenlijk onder leiding van een gediplomeerd trainer te trainen. Zie www.lopenmethugo.nl
De eerste bijeenkomst is op zaterdagochtend 08 maart 2014 om 09.30 uur bij het Tolhuisbad in Dokkum of bij De Vesteynde in Zwaagwesteinde.
Schroom niet en schrijf u vandaag nog in voor de cursus via www.starttorun.nl
info : Hugo Veenker, 0511-424317, info@lopenmethugo.nl 

Website start to run

Sport- en loopadviesbureau Hugo Veenker

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)