Home>Over ons>Nieuws>Nieuw! Sandalinos, uw sandaal op maat gemaakt

Nieuw! Sandalinos, uw sandaal op maat gemaakt

In Therapie- en trainingscentrum De Vesteynde is het al jaren mogelijk om inlegzolen op maat te laten maken door Podoloog Kornelis Bijlsma. Deze zolen zorgen voor een goede ondersteuning van de voet of zelfs een correctie van eventueel beenlengteverschil. 

De vraag die al jaren speelde was of je zomers ook dichte schoenen moest dragen als je steunzolen in je schoenen had. Veelal was dan het antwoord dat dit onvermijdelijk was. Om ook  in de zomer gebruik te kunnen maken van de steunzolen moesten vaak  noodgedwongen dichte schoenen gedragen worden of werden de zolen  in sandalen gepropt wat veelal niet paste. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Dus zomers geen Birkenstock sandalen of  Crocs meer maar vanaf nu op maat gemaakte Sandalinos!

Sandalinos zijn sandalen die op maat gemaakt worden middels een digitale voetscan. Vervolgens kunt u zelf het type sandaal uitzoeken met diverse keuze in kleurstelling van de leest, zool of gesp. Kijkt u op de site van Sandalinos over de details van dit product. Op de site van Sandalinos kunt u zelf uw sandaal samenstellen en 'customizen'. Hiermee is voor veel mensen een probleem opgelost. Sandalen met een vast voetbed op uw eigen voeten gemaakt. Dit draagt natuurlijk bij aan minder pijnlijke voeten een betere houding, vele plezierige wandel kilometers  en bovenal “luchtige” voeten gedurende de warmere dagen.

Stel uw Sandalino samen

Direct een afspraak maken

Prijs

€ 189,95 (incl. 21% BTW)