Home>Over ons>Nieuws>Nieuwe cursus Start to Run!

Nieuwe cursus Start to Run!

Cursus Start to Run in Dokkum, Bergum, Holwerd en de Westereen vanaf 6 september 2014.

Zaterdag 6 september 2014 gaat in heel Nederland vanuit een initiatief van de Atletiekunie de cursus “StarttoRun” weer van start en ook de loopgroep van Hugo Veenker doet mee  in Dokkum, Holwerd, Bergum en de Westereen.

Onder leiding van hoofdtrainer Hugo Veenker met assistentie van Maaike Holwerda, Mark Folbert, Broer Sijtsma, Margriet van Kammen, Jacob van der Ploeg, Emmy van der Henne  en Liesbeth van den Berg zullen ook dit najaar de lopers in 6 weken tijd de rondbeginselen van het hardlopen bijgebracht worden. De cursus wordt afgesloten met een heuse 3 km loop en na de cursus kunnen de deelnemers op diverse locaties lid worden van de loopgroep Hugo Veenker, zie www.lopenmethugo.nl.

U kunt zich na 20 juli 2014  inschrijven via www.starttorun.nl (locatie Dokkum, Holwerd, Bergum of de Westereen).
Volgens die site krijgt u een keer per week een gezamelijke training aangeboden, maar in Dokkum, Holwerd, Burgum en de Westereen zal 2 x per week de mogelijkheid zijn om gezamenlijk onder leiding van een gediplomeerd trainer te trainen. Zie www.lopenmethugo.nl
De eerste bijeenkomst is op zaterdagochtend 06 september 2014 om 09.30 uur bij het Tolhuisbad in Dokkum, In Holwerd bij Sporthal de Ynset, in Burgum bij de Binning aan de Talmasingel en bij De Vesteynde in Zwaagwesteinde. Schroom niet en schrijf na 20 juli 2014 nog in voor de cursus via www.starttorun.nl.

Start to Run!


info : Hugo Veenker, 0511-424317, info@lopenmethugo.nl en www.lopenmethugo.nl

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)