Home>Over ons>Nieuws>Opening ‘Kindcentrum De Vesteynde’, uniek samenwerkingsverband

Opening ‘Kindcentrum De Vesteynde’, uniek samenwerkingsverband

Zorg rondom kinderen vraagt een eigen en unieke aanpak en in veel gevallen is het nodig de zorg vanuit meerdere disciplines te benaderen. Hoe meer je die zorg centraliseert, hoe optimaler de begeleiding voor zowel kind als ouder(s). De verschillende zorgprofessionals met diverse specialisaties op gebied van kindzorg bij De Vesteynde hebben dit ook gezien en zijn een uniek samenwerkingsverband aangegaan. Het resultaat is de oprichting van’ Kindcentrum De Vesteynde’, een plek waar alle zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar gecentreerd is.

Doordat alle zorg onder één dak plaatsvindt, is er een korte overlegstructuur en kan er snel geschakeld worden. Binnen ‘Kindcentrum De Vesteynde’ zijn de volgende disciplines en specialisaties aanwezig: Kinderoefentherapie via Praktijk oefentherapie Mensendieck, Kinderfysiotherapie via Skrep Kinderfysio, Voedingscoaching via Adviesbureau Voeding en Sport, (preverbaal) Logopedie via Praktijk Inge Meijwaard-Fransen, Kindercoaching via Bureau Metis Cratos en KISS/KIDD therapie via De Vesteynde.

Op woensdagmiddag 12 maart zal het Kindcentrum worden geopend met een spelmiddag voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Alle kinderen in de regio zijn hierbij van 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.devesteynde.nl of neem contact op via het telefoonnummer 0511- 447337. 

Meer informatie Kindcentrum

Reacties:

Annie Bottinga

19 april 17:42 uur
Gistermiddag 19 april consult gehad bij Harke. Hij zou over zijn bevindingen contact opnemen met huisarts. Hier nog niets van gezien. Graag contact met Harke. Annie. 0511469132. 0625456258
Reageer

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)