Home>Over ons>Nieuws>Optimum personal training & coaching

Optimum personal training & coaching

Steeds meer mensen komen er achter dat de begeleiding van een Personal Trainer eigenlijk ideaal voor hen zou zijn. Bijvoorbeeld: je traint al een tijdje in een sportcentrum maar mist de specifieke begeleiding die ervoor zorgt dat jij resultaat boekt. Of je wilt wel graag sporten, maar komt er maar niet aan toe om (regelmatig) te sporten.

Kom nu trainen met een Personal Trainer van Optimum!

Personal Training is niet langer voorbehouden aan een selecte groep mensen.
Vooral door de combinatie van Personal Trainer en Hersteltrainer (Medical Fitness) is trainen via Optimum ideaal bij onder andere afvallen, herstel van een blessure, operatie of burn-out.

Vanwege de intensieve begeleiding is het resultaat optimaal. Voorop staat cliënten mentaal en fysiek naar een gezond en fit lichaam te begeleiden.

Essentieel bij een goede training is rompstabiliteit. In feite is dit de basis voor succes. Optimum PT gaat derhalve bij alle oefeningen uit van een krachtige ‘inner unit’, oftewel sterke rompspieren. Hier zal in eerste instantie met name aan gewerkt worden, aangezien sterke rompspieren balans, kracht, behendigheid en coördinatie geeft. Vanuit deze basis zal aan de persoonlijke doelstellingen worden gewerkt.

Optimum Personal Training & Coaching staat garant voor een optimale begeleiding waarbij juiste training, adviezen over goede en verantwoorde voeding en waardevolle educatie centraal staan.

Voor meer informatie kun je een berichtje sturen aan Baukje Veenstra (mail: baukje68@yahoo.com,
telefoon: (06) 3600 8471) 

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)