Home>Over ons>Nieuws>Vesteynde behaalt opnieuw het HCA keurmerk

Vesteynde behaalt opnieuw het HCA keurmerk

Het team van De Vesteynde heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Patiënten dienen de juiste benadering en oplossingen te ontvangen met als doel zo snel mogelijk klachtenvrij te zijn. Afgelopen week behaalde De Vesteynde de HCA- certificering na toetsing op basis van de Plus audit. In de branche van fysiotherapie is dit de hoogste onderscheiding die je kunt behalen.

Wat is de Plus audit?

De Plus audit heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie. De fysiotherapeut neemt zelf het initiatief tot deze audit. De Plus audit wordt door de zorgverzekeraars gebruikt als instrument om te komen tot differentiatie in de afspraken die gemaakt worden met de fysiotherapeut. De Plus audit is ingezet om het praktijken mogelijk te maken zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteitszorg. De Vesteynde is o.a. getoetst op organisatie, inrichting, kwaliteitvoering, hygiëne, privacy, veiligheid, klachtenregeling, methodisch handelen, handel naar KNGF richtlijnen, enzovoorts.

Wat betekent dit?

Slechts 5% van de praktijken in Nederland heeft deze status. De Vesteynde had al geruime tijd het HKZ/ISO certificering in huis en laat aan de hand van de Plus audit nogmaals zien de klant centraal te stellen. Door het behalen van de certificering is De Vesteynde voorkeursleveranciers van alle grote verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast is De Vesteynde ook open in de avonduren en in het weekend en worden de behandelingen in de meeste verzekeringspakketten gewoon vergoed.

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)