Home>Over ons>Partners in de zorg

Logopedie

In het dagelijkse leven is communiceren onmisbaar. Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. Om te spreken gebruik je je adem, stem, neus, tong en lippen. Tevens zijn horen, denken en begrijpen onmisbaar in de communicatie. Spreken is dus een ingewikkeld proces. De logopedist verleent hulp bij stoornissen in de communicatie bij kinderen en volwassenen op het gebied van.

Lees meer

Oefentherapie Mensendieck

Oefentherapie Mensendieck richt zich tijdens de behandeling op het verbeteren van de eigen houdings- en bewegingspatronen met als doel het bevorderen van minder belastend bewegingsgedrag

Lees meer

Adviesbureau Voeding en Sport

Trainen, talent, voldoende rust en doorzettingsvermogen: het zijn allemaal ingrediënten voor het neerzetten van maximale prestaties. Steeds meer en vaker wordt ook het belang van een goed en aangepast voedingspatroon op de juiste waarde geschat. Want een optimale voeding heeft veel invloed op gezondheid en prestatievermogen, terwijl een tekort aan een voedingsstof de prestatie negatief kan beïnvloeden.

Lees meer

SKREP Kinderfysio

Skrep Kinderfysio is een praktijk voor alle kinderen die problemen hebben met motoriek en beweging. De praktijk bestaat uit een enthousiast en dynamisch team van kinderfysiotherapeuten dat zijn deskundigheid en inventiviteit graag inzet voor het kind.

Lees meer

Bekkenpuls

Aandacht voor bekkenbodemproblemen door fysiotherapeuten is ontstaan vanuit de zwangerschapsbegeleiding. Maar in de afgelopen jaren is de behandeling van bekkenbodemklachten veel breder geworden en worden niet alleen vrouwen, maar ook mannen en kinderen behandeld voor klachten in het bekkenbodem gebied.

Lees meer

Podo Noord

Een samenwerkingsverband van specialisten op het gebied van voetzorg. Door onze expertise te bundelen staat Podo-Noord garant voor een zo breed mogelijk aanbod aan voettherapieën, waarbij snelheid, efficiëntie en kwaliteit van handelen op de eerste plaats komen. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de toenemende vraag van patiënten, artsen, specialisten en therapeuten naar optimale en betaalbare zorg.

Lees meer

Homeopaat Jouke Kromkamp

Vanaf heden zal Homeopaat Jouke Kromkamp ook spreekuur houden in Therapie- en trainingscentrum De Vesteynde. De meerwaarde van Homeopathie is al langer aangetoond en zal nu ook in De Westereen aangeboden worden. Deze geneeswijze richt zich op het activeren van het natuurlijk herstellend vermogen van lichaam en geest door gebruik te maken van sterk verdunde middelen.

Lees meer