SKREP Kinderfysio

Skrep Kinderfysio is een praktijk voor alle kinderen die problemen hebben met motoriek en beweging. De praktijk bestaat uit een enthousiast en dynamisch team van kinderfysiotherapeuten dat zijn deskundigheid en inventiviteit graag inzet voor het kind.

Skrep Kinderfysio werkt samen met verschillende fysiotherapiepraktijken op acht lokaties in Tytjerksteradiel, Achtkarspelen, Kollumerland, Dantumadiel en Leeuwarden om kinderfysiotherapie zo toegankelijk mogelijk te maken.Skrep Kinderfysio neemt alle vragen serieus: of ze nu afkomstig zijn van het kind zelf of van de ouders, wij gaan met respect op alle vragen in. Ons uitgangspunt is dat het voor de kinderen leuk moet zijn en dat ze met een glimlach de deur uitgaan, ook al hebben ze voor de 120e keer hun pen verkeerd vast of hebben we ze voor de 120e keer gecorrigeerd. Die glimlach en het behalen van resultaat, daar gaat het om. Daar waar volwassenen een keus hebben, ligt dat bij een kind anders omdat het niet zelf beslist.Wij doen ons best om de behandeling op een zo prettig mogelijke manier te realiseren.

Kinderfysiotherapie

Iedere ouder hoopt dat zijn of haar kind zich ontwikkelt tot een gezond en evenwichtig mens. Dat het door te spelen, te sporten en te leren zich de vaardigheden eigen maakt om uit te groeien tot een volwassene die in balans is en zichzelf kan redden in deze wereld. Bij de ene mens gaat dat wat sneller dan bij de andere en meestal gaat het goed. Maar soms ook niet. Soms wordt bij de geboorte al vastgesteld dat een kind niet probleemloos door het leven zal gaan. Dan gaat het om ernstige aandoeningen die om een breed pakket zorg vragen. Op dat moment wordt een groot aantal deskundigen ingezet om het kind zo goed mogelijk te behandelen en te begeleiden zodat het zo optimaal mogelijk kan (leren) leven. Een kinderfysiotherapeut maakt meestal ook deel uit van die groep deskundigen. Daarnaast kan het zijn dat een kind op zich goed functioneert maar dat deskundigen zoals ouders, huisartsen, leerkrachten of het consultatiebureau toch iets signaleren wat een soepele en goede ontwikkeling van het kind in de weg staat. Het kind heeft dan meer oefening nodig om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. In die gevallen kan ook een kinderfysiotherapeut worden ingeschakeld. Die is immers gespecialiseerd in het bewegend  functioneren van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Voor een afspraak belt u met 06 22094680

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)