Home>Sport>Personal training>Personal training

Personal training

Personal training door Jilco Venema

Personal training komt neer op persoonlijke trainingsbegeleiding. Het woord zegt het eigenlijk al. Toch is het meer dan een trainer aan je zijde tijdens een work-out, die je vertelt dat je nog makkelijk 5 push-ups kunt maken als je er door heen zit.

Persoonlijk

Ik zal als Personal trainer vooral kijken naar de doelstellingen van mijn mensen. Wat willen ze precies en hoelang gaan we daar over doen. Vervolgens is het zaak om belastbaarheid en belasting op elkaar af te stemmen. Een te lage belasting zal weinig tot geen resultaten opleveren. Ditzelfde zal gebeuren bij een te hoge belasting. Zaak is dus om daar de juiste prikkel en prikkelomvang toe te passen.

Voeding

Ook voeding gaat een cruciale rol spelen in dit geheel. Wanneer je serieus aan de slag gaat met je lijf is het van belang dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en vooral ook de juiste hoeveelheden. Eet je te veel dan zal dit resultaten net zo hard in de weg staan dan wanneer je te weinig eet of wanneer er te weinig variatie wordt toegepast in het eetpatroon

Doelstellingen

Verder zal ik ervoor waken dat we onze doelstellingen halen. Mijn mensen zullen resultaten boeken, daar is geen twijfel over mogelijk!

Niveau

Het is echt niet noodzakelijk om een hoog instap niveau te hebben op het moment dat er gekozen wordt voor Personal Training. Personal Training is juist voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen die zelden of nooit aan sport hebben gedaan. Zoals al eerder genoemd zal de belastbaarheid niet uit het oog worden verloren. Het gaat namelijk om training, niet om roofbouw!

Belt u voor een afspraak met 0511 447337

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)

Behandellocaties

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan telefonisch of via het afsprakenformulier.

Afspraak maken