Home>Sport>Fietsanalyse>Bike & Motion

Bike & Motion

Therapie- en Trainingscentrum De Vesteynde organiseert met Footconnection test- en meetdagen, waarbij verschillende voor een fietser belangrijke aspecten aan bod komen.

Iedere zichzelf respecterende fietser, prof of recreant, heeft zich weleens afgevraagd of hij/zij goed op de fiets zit. Bij aanschaf van een fiets wordt gekeken naar de statische houding. Maar wat gebeurt er als u daadwerkelijk de trappers ronddraait? Een fietspositie meting geeft hier antwoord op.

De test- en meetprocedure bestaan uit 3 onderdelen:
• Podologisch onderzoek
• Lichamelijk onderzoek
• Fietspositie meting

Podologie
Bij het podologisch onderzoek wordt gekeken naar de stand van de voeten en de invloed daarvan op de rest van het lichaam.

Lichamelijk onderzoek
Bij het lichamelijk onderzoek, uitgevoerd door een manueel therapeut, wordt gekeken naar problemen in de "bewegingsketen" die aanleiding (kunnen) geven tot lichamelijke klachten op de fiets

Fietsanalyse en houding
Gebruikmakend van uw fiets wordt gekeken naar de fietsbeweging en houding. Er worden markers (contrast-stickers) op de heup, knie en enkel geplaatst. Met behulp van geavanceerde software wordt de beweging vastgelegd en geanalyseerd. Hierdoor kan een objectief beeld worden gevormd van de gewrichtshoeken en -uitslagen (range of motion).

Tarief

€ 150,- (incl. 21% BTW)

Direct aanmelden

 

Kijk voor meer informatie op www.fietsanalyse.nl

Behandelteam

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan telefonisch of via het afsprakenformulier.

Afspraak maken