NES miHealth

De NES miHealth is een belangrijke ontwikkeling op het relatief nieuwe gebied van energie en informatiegeneeskunde. Een wetenschappelijke benadering van gezondheidszorg die aan de energie en de informatiegebieden van uw lichaam werkt. Deze gebieden bevatten informatie die de activiteiten van het lichaam controleert en aan- en/of bijstuurt.

miHealth Intro Dutch from NES Health on Vimeo.

De NES miHealth: Herstel van uw lichaam in zijn natuurlijke, optimale staat

Onze gezondheid en ons algehele welbevinden zijn gebaseerd op de juiste functie van de energie gebieden van ons lichaam. Deze is afhankelijk van een natuurlijke stroom van energie en informatie in het bewuste (lichaams) gebied.

De NES miHealth is ontworpen om de informatiewegen en energiegebieden van uw lichaam weer in evenwicht te brengen, om zo voor uw lichaam een optimale staat van gezondheid te handhaven. Het helpt om vastgestelde energiestagnaties en blokkades op te ruimen en het lichaam aan zijn coherente staat te herinneren. Op deze manier wordt de helende capaciteit van het lichaam bevordert en optimaal welzijn aanmoedigt.

Uw lichaam heeft immers een natuurlijke capaciteit om te helen maar vergeet het soms en het kan daarom af te toe wat hulp gebruiken om zich te herinneren waarop te focussen.
NES miHealth kan helpen uw lichaam er weer aan te herinneren waar het de nadruk zal leggen.

In de NES miHealth is de kracht van drie verbazende technologieën in één krachtig, makkelijk te gebruiken, handbediend apparaat gecombineerd. Deze drie technologieën zijn:

- NES Information®,
- Global Scaling®,  
- Bio Elektrische Stimulatie®

Behandeling

Met de NES miHealth kan op de huid worden behandeld door middel van de elektroden.

Er kan ook alleen in een “broadcast” (uitzenden) modus gewerkt worden, waarbij er geen direct contact met de huid plaatsvindt.

Deze combinatie maakt de miHealth uniek en daardoor zeer geschikt om zowel chronische als acute klachten te behandelen. Ook moeilijk te bereiken plaatsen zoals ledematen in tape of gips zijn zeer goed behandelbaar.

Een behandeling met de miHealth wordt altijd gecombineerd met de reguliere fysiotherapeutische behandeling. Wij gaan uit van een totaal concept waar we per aandoening bepalen of de miHealth ingezet kan worden ter bevordering van het herstel. Zo zal in het geval van een zeer acute klacht meerdere dagen aaneengesloten behandelen worden.

Samengevat

De NES miHealth het lichaam ondersteunen en zorgen voor:
•         Versneld herstel na sport en sportieve activiteiten
•         Verbetering van mobiliteit van gewrichten
•         Verbetering van het slaappatroon
•         Verhoging van het mentaal en emotioneel welzijn
•         Verbetering van het energie niveau
•         Ondersteuning bij ontspanning

Behandelteam

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan telefonisch of via het afsprakenformulier.

Afspraak maken